Książka "Grzyby duszone, smażone, pieczone i wiele innych". Hanna Szymanderska

chwilowy brak towaru

  • Producent: Wydawnictwo Multico
  • Kategoria: Podróże i przewodniki

Książka „Grzyby duszone, smażone, pieczone i dużo innych” Hanny Szymanderskiej to nieprzeciętny wstęp do kuchni bogatej we świetny smak grzybów. Jeśli jesteś pasjonatem prawidłowej kuchni, lubisz gotować i cenisz tradycyjne smaki kuchni polskiej, to jest to pozycja dla Ciebie.

Z książki dowiesz się, które grzyby nie nadają się do suszenia, z jakiego powodu smardze należy sparzyć przed przygotowaniem, czym faszerować grzyby czy też jak zrobić salceson z grzybów, kiełbaski z opieniek i cały wachlarz dań, którymi pozytywnie zaskoczysz nawet najmocniej wybrednego smakosza.

Książka posiada blisko 60 przepisów, wraz z ilustracjami, które stanowią znakomite źródło inspiracji kulinarnych dla całej rodziny. Przepisy te stanowią znakomitą bazę, gdy przygotowujemy wystawną kolację, jak i podczas planowania powszednich posiłków.

Produkty najpopularniejsze w kategorii Podróże i przewodniki