chwilowy brak towaru
Połączenie pary i gorącego powietrza zapewnia, iż potrawy nie wysychają i można je piec w niższej temperaturze. Gotowa pieczeń będzie soczysta we wnętrzu i cudownie chrupiąca z wierzchu.
To wspaniałe rozwiązanie do pieczenia mięs, zapiekanek, pieczywa, ciast oraz odgrzewania potraw bez ryzyka wysuszenia. Dodatek pary polepsza smak i konsystencję.
użycie jej rozszerza kontrolę nad procesem pieczenia. Termosonda pilnuje temperaturę wnętrza potrawy, bez ryzyka niedopieczenia czy przepieczenia. Gdy potrawa jest gotowa, termosonda zasygnalizuje zakończenie pieczenia i wyłączy piekarnik.
Czyszczenie piekarnika przestało być zmorą, hamującą kulinarne zapędy. W procesie pyrolizy piekarnik spala w temperaturze 500 °C tłuszcz i zanieczyszczenia na znikomy pył, który wystarczy pousuwać ściereczką. Pozwala to utrzymać perfekcyjną czystość komory bez szorowania i stosowania detergentów.
Urządzenie krok po kroku wyręczy Cię w doborze czasu i temperatury pieczenia. Czytelny wyświetlacz z menu w języku polskim ułatwia zastosowanie możliwości piekarnika, ułatwia dostęp do przeróżnych trybów grzania, dziesiątków programów pieczenia i funkcji szybkiego nagrzewania i pomocy.
Tryb prędkiego nagrzewania piekarnika pozwala o 40% skrócić czas przygotowania piekarnika do pracy w wymaganej temperaturze. Krótsza faza nagrzewania w porównaniu z konwencjonalnym urządzeniem pozwoli Ci zamienić wolne chwile w niezapomniane posiłki.